BICSI RCDD

Waarom U een BICSI RCCD moet inhuren. 


BICSI is een proffesionele internationale vereniging ter ondersteuning van de informatie transportsystemen (ITS) met informatie, onderwijs en kennis  voor zowel particulieren als bedrijven. BICSI bedient meer dan 23.000 ITS proffesionals, zoals ontwerpers, installateurs en technici. Deze mensen beschikken over de kennis en kunde om te komen tot juiste infrastructuur als fundament voor telecommunicatie, veiligheid en gebouw automatisering.

BICSI RCDD, Wat is dat eigenlijk?


De Registered Communications Distribution Designer (RCDD ®) referentie wordt toegekend aan personen die kennis hebben aangetoond in het ontwerp, de integratie en implementatie van tele-en datacommunicatie systemen van een ICT infrastructuur. De RCDD status wordt bereikt door het behalen van een uitgebreid examen op basis van BICSI's wereldberoemde Telecommunicatie distributiemethoden Handboek (TDMM). RCDDs moeten voldoen aan strenge opleidings en kennis eisen en dienen hun kennis continue bij te houden en te vergroten door middel van frequente trainingen en interactie met anderen specialisten in de ICT markt. De RCDD status wordt wereldwijd erkend binnen alle standaard organisaties.

Wat kan een BICSI RCDD u bieden? 


Elke RCDD heeft met de BICSI training met succes voltooid en is geslaagd voor de uitgebreide ondervraging over de fundamenten van een ICT infrastructuur. Alle RCDDs hebben een minimum van vijf jaar werkervaring in de ICT markt en beschikken over de juiste voor opleidingen en kennis niveau's.
 
Gecertificeerde BICSI professionals moeten hun kennis op peil houden om hun huidige status te handhaven. RCDD's  zijn verplicht hun erkening (status) elke drie jaar te verlengen door het behalen van de 45 studiepunten en het bijwonen van BICSI conferenties. De studie punten kunnen behaald worden door het volgen van BICSI of industrie-gerelateerde cursussen die gericht zijn op de nieuwste technieken in de telecommunicatie (ICT) markt.

De vereiste continue educatie en toegang tot een grote internationale informatie bron zorgt er voor dat  RCDD's beschikken over de meest recente kennis over opkomende technologieën en ontwerpen. Dit zorgt ervoor dat u altijd het juiste advies krijgt dat afgestemd is op uw organisatie. Er word dus gezorgd dat de business behoefte afgestemd worden op de IT behoefte, Kortom de juiste Business IT Alignment (BITA).