welkom

ICT wordt steeds belangrijker voor de moderne bedrijfsvoering. Zonder een juist ICT fundament kan de bedrijfscontinuiteit niet gewaarborgd worden. Een goed  doordacht advies en ontwerp van dit fundament is dan ook essentieel.

Door de economische malaise hebben veel bedrijven uit de MKB sector weinig budget om zich goed te laten adviseren en te ondersteunen. Mesu Consulting biedt de mogelijkheid om de juiste kennis in huis te halen tegen een voordelig tarief. 

Mesu Consulting

Mesu Consulting is opgericht in 2010. Mesu Consulting is een jonge en enthousiaste  onderneming met veel kennis en ervaring op het gebied van passieve infrastructuren en technische ruimten (MER/SER). 
Mesu Consulting beschikt  tevens over de internationale erkende BICSI status "RCDD" (Registered Communications Distribution Designer).
Wanneer u uw (passieve) ICT infrastructuur door Mesu Consulting laat ontwerpen  heeft u de zekerheid van een proffesioneel ontwerp dat aansluit bij de functionaliteit behoefte  van uw  organisatie. Hiermee kan de bedrijfscontinuiteit en toekomst visie van uw organisatie gewaarborgd worden. 
lees meer